Tjoho

Idag har jag varit på Ikea..funny bunny. Strosa omkring å kikade lite. Handlade lite å så.. Behövs ju nu.. inte långt kvar tills jag flyttar till min alldeles egna 2a :D Tjoho!


Å kväll blir det pizza, godis och melodifesivalen. Finns inget bättre sätt att paja magen på :D

Kul....kul

Såg på en kul film innan.. En sån kul kommentar måste ju dokumenterar lixom

"Det är så jobbigt med fotspår när det inte står någon i"

Morfar

Morfar, morfar..
min rara, söta, fina morfar..

:..:

Här kommer alla känslorna på en å samma gång...

bajs

Att jag aldrig lär mig! ANVÄND INTE SPOLARVÄTSKA NÄR DET ÄR -4GRADER... DET FRYSER

Tjosan i Trosan

Igår var jag och fisnik och kollade på ishockey, Borås-mariestad. Min första ishockey-match som jag ser live. Jag förstod inte rikigt varför domarn blåste ibland men det hör väl till. Inte rikigt som basket där man kan reglerna utan och innan.. hmm.. Men vem i hela friden kom på att en match skulle vara 20x3?! Idioti!! 

HAHAHA, vilka bönder det finns. När vi km till hallen va det värsta kön utanför. Där stod fullt med folk som hackade tänder och det va typ bara 15minuter innan matchstart. Issen och jag stod där typ 5minuter innan vi insåg att detta funkar inte. Vi kommer frysa ihjäl och kommer aldrig att få komma in. ONÖDIGT. Vi vi gick. Men ojsanhoppsan. Där fanns ju en till dörr......utan kö... Så vi gick in där. Ståplats - hellre det än att dö utanför. FÖrst stod vi vid trappan första period. Helt perfekt. Men sen kom en ful typ som sa att vi inte fick stå där. Fullt med folk och inga platser... så i gick därifrån. 


Idag ska jag jobba... 14-16.30..tuff dag...

dot

Idag börjar jag jobba 12.30

Tjabatjenahallå

.

JÄMÄN

SHIT BACCON VAD DETTA KOMMER BLI BRA!!! 

vilken härlig dag!

Vaknade för typ en halvtimma sedan av att solen lös in på mig. Vilken underbar känsla det är egentligen. Efter allt grubbel så måste jag erkänna att jag är på rätt bra humör idag. känna som att kommer att lösa sig med både det ena och det andra. Så jag börjar dagen med att ta en titt på vad som hänt  cyber-världen och därefter ska jag ut och gå en sväng i skogen. Får se om jag fixar det bara. Va ute och gick igår och sedan fick jag så förbannat ont under foten. Illa. Får se om jag kan gå idag, men det gör jag ändå.
Efter det är det väl tänkt att jag ska ta en dusch. Någon gång under dagen ska jag och pappa ut en tripp. Ska bli väldigt kul!! 



Ha en bra dag
För det tänker jag ha!
Emelie

<3

Kom på en sak. Har jag nämt att jag såg ANDERS SVENSSON i förrgår.. Shit så fräsch han är! 

Niice

Ey, klockan är 07.52 och det är redan två puckon som har kollat in min blogg.... Mycket till liv va.. Men det gör inget

Alla Hjärtans Dag

Woohoo... It's to day..

Idag ska jag besöka min morfar, det ska bli trevligt. Tänkte köpa med min nått. Kanske vaniljhjärtan :P

OM TVÅ VECKOR SMÄLLER DET WOOHOOO

Vaniljhjärtan

Jahopp då har man tillbringar sina timmar på jobbet för dagen. Jag hade med min vaniljhjärtan.. Tänkte vara lite bussig och bjuda på et. Eftersom vi är fyra som jobbar köpte jag givetsvis 4 st vaniljhjärtan.... så klart...dah!

MEN när vi satte oss ner och skulle fika kom personalen från fritids in + städerskan och skulle oxå fika. En av dessa hade dessutom med sig värsta vetelängeden...  Hopp så det blev inga vaniljhjärtan utan dem fick jag ta med mig hem igen.. Osis... det är inte första gången detta inträffar... förbannat

Detta fält måste fyllas i

Idag va jag och Camilla inne i stan och shoppade lite. Det va rikigt niice!!
Camilla är som en galning när det gäller rea.
Jag fynda lite oxå på rean.. brukar typ aldrig göra det..

Och en jeans-jacka hittade jag med.. kulkul

YesBox

I helgen va det partaj hos Camilla och Micke. Trevligt värre







Rädd

Jag är rädd 
Trots att jag är beredd. 
Jag har suttit hela dan 
och nervöst krafsat kråkor ur min kran
På svarta tavlan flimrar geografi förbi 
men vad som sägs lägger jag mig inte i, 
för jag har tankarna åt ett annat håll.

Mina stackar armar

Igår va jag med bror min och tränade. De va kul men idag har jag lite träningsvärk i armarna. Shit så tungt det blev mot slutet. Stackars mina armar.

Idag ska jag träffa camilla. Hoppas hon har något kul att berätta!

Svart Svart Svart

k

Livet kan vara mäktigt och stort
Det kan vara svart som sot..........

Shit va tiden går....

Så va du plötsligt 19 år
Kan nån föstå hur tiden går

Sitter här och lyssnar på Björn Afzelius. Bra bra

(-:-)

Nästan 3,5 år...det är ganska länge de.....

jobbigt

Jahaja.. vad ska man skriva må tro... händer inte så mycket idag.. vad jag vet...







jobbigt.jobbigt.jobbigt.jobbigt.jobbigt.jobbigt.jobbigt.jobbigt.jobbigt

....

....

vet inte rikigt vad jag ska tycka eller känna

....

Mamma Mia Pizzeria

Hejhopp!
Igår va vi hos Camilla och Micke. Denna gången var det Fisniks tur att spy. Camilla va förbannat nykter och tyst. Men hon log ibland - visst är det underbart.

Fisnik och jag har mätt idag. Rummet är ganska precis tre meter vilket gör att vi måste tänka om... men det går bra. Weei!

Fisnik sover och jag ska snart äta.

Halula matata

Idag vaknade jag klockan 8. Kroppen va aspigg och ville upp men ögonen va så trötta att de bara ville blunda. Känns lite konstigt när kroppen vill olika saker. Men jag sov en timme till, ungefär... lite mindre. Och nu är både kroppen och ögonen på samma pigghets/trötthets nivå. Det känns helt okej. 

Igår gick jag både till och hem från träningen och det kändes asbra. Därför har jag tänkt att börja dagen med en timmes promenad.  Asså, man säger ju en timmes promenad men jag menar mer. Blir ju ganska långt att skriva "jag ska gå en timmes och 43minuters lång promenad". I vilketfall som helst så ska jag ut och gå en stund. 

Sedan blir det hem och duscha och åka till min käresta. Hade tänkt att vi ska kila in på MIO och kika lite. Hoppas inte killen har något emot det. Vore ju lite tråkigt om han har det..... vi kommer ju ändå åka dit menar jag. 

Under dagen vet jag inte rikigt vad vi ska hitt på... Take it easy, you know. Kvällen tillbringar vi med Micke och Camilla. Har sagt till på skarpen att ikväll håller jag mig bara till alkoläsk... INGA shottar och INGA äckliga vodkadrinkar.. Ikväll ska jag vara medveten om vad som händer. Så gott det går.. Jag ska iaf inte spy som Camilla gjorde sist.. 

Camilla är en rolig sak må jag säga. Och med lite alkohol i kroppen blir hon ännu roligare. Dock blir hon ju inte så smart utan mest dryg. Sen spyr hon. Hoppas bara inte hon somnar på soffan denna gången.,.. vore ju förarligt.

det skrev jag mest för att hennes far ibland läser bloggen ;}

HEMLIS

Hihihi.. jag har en hemlis som typ ingen vet.. Jag ska berätta för Camilla nästa gång jag träffar henne.. Hihihihi

RSS 2.0