Knas

Jag å Annelie skickade sms till varandra, utdrag från låttexter.
Hellt plötlisgt så visade det sig att vi tävlade och att jag hade förlorat.
Hmm..


De visa skorna är mina :D
Det är jag som tog detta kreativa kort.
Mohaha


Sammanfattning av veckan

Det mesta av veckan har jag varit i skolan. Där har vi sysslat med miljonlotteriet - vill viktigt poängtera att detta inte är hängagubbe. Utan det är mycket pedagogik  i detta. Alltså ägnande vi veckan åt att testa pedagogisk aktiviteter där vi får in svenska, engelska, geografi och matematik. Mycket bra, mycket bra.

I torsdag var My och Matilda på besök. Gullungarna hade med sig kvällsmat som vi smaskade på och tjöta massa skit. Mys

I fredags myste jag å fisnik. vi åt pita bröd och såg film.

idag, lördag, har gubben å jag varit ute å gått.. Vi solade och lunchade sedan i byn, på punkten. Därefter gick vi lite i affärer. Kl 14.25 gick fisniks tåg till stan, han missade den. Han kom en min för sent. Klockan 14.33 går busssen, han missa den med.. HAHAHA, klant. Bara för att han va tvungen å köpa dricka.

Klockan 16.00 började jag jobba och jobba fram till 21.00. Kommer hem å grillar.. myys

I morgon ska jag jobba och sedan hem till mor. Det är ju morsdag å jag har köpt en solros till henne,,
(nu ska ni skriva i kommentarerna: NAW, vilken underbar dotter din mor måste ha!)

H.J skickade ett sms och undra om jag skulle till hotellet. Emelie vill dock har hon inga pengar.. buhu


Nikkaluoktasoppa

Jag har en soppslev men det är snarare en våffelselv då jag bara använder den till att hälla våffelsmet i våffeljärnet. MEN (vet, ska icke börja en mening med men men det struntar jag i. min blogg och jag bestämmet :D ) MEN idag har våffelsleven fått göra det en soppslev ska. Jajemän. Idag har Emelie lagat soppa och inte vilken soppa som hellst utan nikkaluoktasoppa. Knasigt namn men ack så busenkelt å göra å blev rätt så gott faktiskt.

Mmmm, nån som inte trodde att emelie kunde?

Ska studa lite å kanske baka bullar. Å kanske blir det våfflor ikväll.

I andra familjer äter man pannkaka efter ärtsoppa.

Men min familj är inte som andra familkjer.

Jag har varit men om ett gripande trauma när jag va liten. Har fått men för livet. När jag var liten skulle pappa laga mat, ärtsoppa. Dock brände han den så illa att det gick inte att äta. Ändå skulle farsgubben tvinga i min å brorsan detta efter som det är såååå gott. Därefter har det varit svårt att äta ärtsoppa.
OCH PANNKAKA TYCKER JAG BARA INTE OM

Så efter jag å min gubbe ätit nikkaluoktasoppa blir det våfflor. Så funkar det i min familj.

hade jag haft läsare så hade jag frågat hur det funkar i era familjer. men nu struntar jag blankt i det.. mohaha


Hej

Söndag söndag hela dagen.

Vad ska man säga. En ba dag :D

Igår var jag och spelade innebandy och som vanligt ägde jag alla. Det var sista träningen nu innan sommaren. Därefter bar det av hemmet där jag pysslade lite, tvättade och bara tog det lugnt. Gick å strosade och fixade mig i ordning. Tog the bus in till stan för att partaja lite med Camilla å Micke. Mycket trevligt. Tequila, vin, jordgubbsshot å öl. Vi åt lite oxå, konstigt nog kände jag att jag blev fullare och fullare för varje tugga jag tog.



Sov hos mina svärpäron. Vaknade med att det doftade nybakat bröd. GOTT. Åkte hem och storstädade (det va inte så stökigt så vet inte om man kan kalla det för storstädning men städning var det). Ute å gott. lagat mat och bara myst.

HEJ DÅ

Vilken dag det varit!
Det har bara varit mina favoriväder idag.

Det har varit sol och varmt - i löööv it
Sedan kom det världens regn med åska och blixtar - myyys på hög nivå

Hurra för mig ♥


♣☼♂♀♣♥♥

Idag ska vi äta ugnspannkaka.. Det tycker jag är smarrigt..
♪♫♪♪♫♫♪♪♪♫♪♫♫♪♫♪♪♪♫♫♪♫♪
♫för emelie är så bra så bra ♪
♪ack så bra hon är ♫
♪emelie är så bra♪
♫♪♪♪♫♫♪♪♫♪♪♫♫♪♫

Emelie kan hon

Nu ska jag göra en liten rolig sak som jag funderat på ett tag eller med andra ord sedan igår kväll och grejen är den jag nu ska göra är att skriva en världigt lång mening utan att använda punkt samt att förhoppningsvis blir meningen någorlunda grammatiskt rätt enligt det svenska grammatiksystemet.

Jag gjorde ett försök och nu kommer då alltså försök nummer två och detta gör jag för att försöka bräcka försök nummer ett för att alltså se om denna mening blir längre och någorlunda grammatisk korrekt för att den inte skall blir helt och hållet svenskt grammatiskt fel dock när jag tänker efter så struntar jag nog i om den blir helt grammatiskt korrekt eftersom min huvudsak och mitt syfte med detta är att skapa en så lång mening som möjligt utan att använda punkt och som det nu har blivit har jag heller inte använt mig utav några kommatecken.

Nu har jag alltså gjort försök nummer ett och nummer två vilket då innebär att detta blir försök nummer tre för att göra en så långt mening som möjligt och som de tidigtare försöken vill jag alltså på ett eller annat vis att det skall blir någorlunda grammatiskt korrekt och andledningen till att jag skriver så igen är för att fylla ut och då kan jag även tillägga att jag är en baddare på att flytta ut eftersom jag har lärt mig det i skolan där alla arbeten mer eller mindre går ut på att flytta ut med så långt ord som man bara kan och heller inte använda sig utan förkortningar eftersom körkortningar förkortar texten vilket man ganska enkelt faktiskt kan räkna ut om man nu är intresserad av att räkna ut sånt och som jag nu så kan se har väl försök nummer tre blivit längre än försök nummer två om det inte är så allt jag ser helt fel vilket jag fakstiskt inte gör så det så.


Naw, lyckos mig

Tjejer, tjejer, tjejer och även killar.
Jag vill inte göra er besvikna men det är lite bra att ni sluter leta efter den perfektra killen. Han existerar nämligen inte. Och killen som är så nära perfekt som möjligt har jag redan haffat.
Så lika bra att ni sänker era krav.
Igår när jag kom hem från buggen hade han bakat bröd till mig.. (det är nu ni ska skriva "naawwww, lyckos dig" i kommenterfältet).


Bye bye

Textkonstnär

.__.__.__.__.__.__.__.__.__.__.__.


Jag funderar på om jag ska bli textkonstnär. Ni vet när man göra fint konst med text. Se å lär
(-:-)  ohhh
^.^   ahhh
(),()
(**)
(")(")  en kanin
(.) (.) Drakögon
~~~/\~~~ Akta er för hajen!!
(.)(.)
~o~   Han har morrhår
Jaa.. ni ser

Min bil

När jag blir stor ska jag köpa mig en red bull bil.
För det tycker jag verkar tufft.
Och jag är ju ganska tuff så jag behöver ju tuffa grejjer lixom.
Hehe ^^
noooooob (eller nått)

2010-05-0?

Hej! Det va inte alls den 2010-02-02 häromdagen utan 2010-05-02.
Nu va det fixat..

2010-02-02

Idag är det Söndag.

RSS 2.0